TAM

TAM

ТАМ - филм съзерцание на Стефан Н. Щерев

"Думите са, за да бъде намерен смисълът. Намерен ли е смисълът, думите се забравят. Къде да намеря човек, забравил за думите, та с него да си поговоря”.

Експериментален филм, в който авторът, утвърден фотограф и видеограф, решава да използва в качеството на мълчаливи актьори осем известни български личности, представители на изкуствата и науката. Съзерцателната и деликатна камера проследява опита на тези персонажи, които не говорят нищо за себе си, мълчаливо да се отделят от властта и диктата на своя публичен образ, от света на творческото си и социално амплоа и да потънат колкото се може по-надълбоко в себе си до степен да се разтворят в мащабните природни пейзажи. Тих филм за сливането на индивидуалния интимен свят с природните елементи.

С участието на:
Георги Господинов, Явор Гърдев, Александър Морфов, Мариус Куркински, Галин Стоев, Павел Койчев, Теодосий Теодосиев, Йордан Камджалов.

Музика: Lisa Gerrard / Max Richter / Jóhann Jóhannsson / Hildur Guðnadóttir / Mari Samuelsen / Ólafur Arnalds / Alice Sara Ott / Joep Beving / Genesis Orchestra

Звуков Дизайн: Камен Атанасов

Режисьор, оператор и монтаж:
Стефан Н. Щерев

Премиера: 22.12.2023

Жанр:

Времетраене: 72'

Купи билет за прожекция
Изберете типа билет
Въведете вашите данни

Очаквайте