Филми

Сами вкъщи 2

Оригинално заглавие:
The Secret Life of Pets 2
За деца
B
Режисьор: Крис Рено

Сюжет: Продължение на филма от 2016 г. Териерът - лидер на къщата Макс (с гласа на Орлин Павлов) този път е озвучен в оригинал от Патън Осуалт (в предишния филм - от Луис Си Кей).

Обичаме домашните си любимци, но колко добре ги познаваме в действителност? Отговор на този въпрос ще даде продължението на блокбъстъра от 2016 г. Забавната концепция от първия филм е за тайния живот, който водят домашните ни любимци всеки ден, след като излезем от домовете си, за да отидем на работа или училище. Допълнително се изследват взаимоотношенията между хората и четириногите им спътници.

Ще видим как личностите и поведението на животните все повече започват да имитират тези на собствениците си и как връзката с тях се променя, когато в семейството се появяват деца.

При любимия териер Макс, семейството на стопанката му - Кейти вече се е увеличило и той среща най- удивителното същество в живота си: дете! Той е изцяло обсебен от малкия Лиъм и полага неистови усилия, за да го предпази дори и от най-незначителните опасности.

Успоредно с терзанията на Макс, скъпият померан Гиджет се сблъсква с ужасяваща ситуация, изгубвайки безценна вещ на любимия си Макс и то не къде да е, а в окупиран от котки апартамент... Тя ще се опита да я спаси, следвайки безценните съвети на пухкавата си приятелка Клои – съвети, каквито само една котка може да даде.

Новият герой е фермерското куче Рустър (озвучаващ дебют на Харисън Форд). Той е достолепен, мъдър и изиграва важна роля в критично важен за Макс момент.

Зайчето Снежко, който досега е супергерой само в собствените си фантазии, ще трябва на практика да демонстрира суперсилите си и да се отзове на една от най-страшните мисии в живота си. Време е личното му убеждение, че е необикновен, да намери своето доказателство.

Ще успеят ли Макс, Снежко, Гиджет и останалата част от бандата да открият вътрешната си смелост, за да се изправят пред най-големите си страхове?
Жанр: Анимация, комедия
Държава: САЩ, Франция, Япония
Година: 2019
Продължителност: 86 минути