Филми

Ой! Къде изчезна Ной? 2

За деца
Детски Филмов Фестивал
?
Режисьор: Тоби Генкел, Шон Макормак

Сюжет:

Корабът, с който всички животни се спасиха от потопа се носи в открито море от седмици. Фини и Лия са на борда, заедно с родителите си. След толкова много време, затворени на едно място, отношенията между хищници и тревопасни са доста обтегнати и примирието е на ръба да бъде нарушено.

Ситуацията се усложнява допълнително от факта, че храната е на изчерпване.

Но все още има запаси за две-три седмици!

Или поне имаше, докато двамата пакостници не се намесват. Те не само отново падат зад борда, но този път отнасят със себе си в океана и цялата храна.
След една свирепа буря Фини се събужда на непознато място! Незнайно как е попаднал в тайна колония на гнездианци. Това би било приказно, ако тези сладки същества не държаха приятелката му Лия като затворник и ако колонията не беше изградена под активен вулкан, който може да избухне всеки момент.

Фини трябва да намери начин как да освободи Лия, да се събере отново с баща си и едновременно с това да спаси последната колония на гнездианци. Времето е много малко, препятствията са много, а като капак на всичко се намесват и останалите животни от кораба, който случайно акостира на същия остров.
Жанр: анимационен
Година: 2022
Държава: Ирландия
Продължителност: 90 минути