Филми

Неукротимият Спирит

Оригинално заглавие:
Spirit Untamed
За деца
B
Режисьори: Илейн Боган, Енио Торесан

Сюжет: Животът на Лъки Прескот се променя, когато тя се мести от големия град в малко крайгранично градче и там се сприятелява с дивия мустанг на име Спирит ("дух"). Емоции и запомнящо се пътешествие, в което ще препускаме смело към необятни приключения - вълнуваща история за приятелството и смелостта да последваш съдбата си.

Смелата и дръзка Лъки пресича предприема с коня пътешествието на живота си и тогава разбира, че иска да опознае корените си и да даде воля на свободолюбивия си дух.
Лъки не познава покойната си майка Милагро Наваро - безстрашен изпълнител на каскади на кон от град Мирадеро на източното крайбрежие. Точно като майка си, Лъки не робува на правила и ограничения, което е причинило на леля й Кора немалко притеснения. Лъки е израснала под зоркото око на Кора, но не спира да предизвиква собствения си късмет с твърде много рискови начинания. Лелята взима нещата в свои ръце и решава, че те заедно с бащата на Лъки ще се преместят на друго място.

Лъки определено не е впечатлена от малъкия, схлупен град. Но всичко се променя в мига, в който среща Спирит, споделящ свободолюбивия й дух. Лъки намира и нови приятели в лицето на местните ездачи Абигейл Стоун и Пру Грейнджър, чийто баща е най-добрият приятел на бащата на Лъки.

Когато безсърдечен каубой и екипът му планират да заловят Спирит и стадото му и да ги продадат на търг, Лъки заедно с новите си приятели се впуска смело да го спаси - конят й е помогнал да открие мексиканския произход на майка й. Лъки и Спирит ще се сблъскат с трудни моменти и непредсказуеми обрати, но новите им приятели и волята за справедливост ще бъдат тяхната пътеводна светлина.
Жанр: Анимация, приключенски, семеен
Държава: САЩ
Година: 2021
Продължителност: 87 минути