Филми

Мълчанието на сестра ми

Оригинално заглавие:
My SIster's Silence
Киномания 2018
?
Режисьор, продуцент и сценарист: Киран Коларов

В ролите: Никола Георгиев (Тео), Каталин Старейшинска (Анди), Ованес Торосян (Динко Кучето), Деян Донков (Бингото), Фани Коларова (Майката Виена), Иван Юруков (Доктора), Михаил Мутафов (Даскала), Антоанета Добрева-Нети (Мариана)

Сюжет: Трагикомични събития в семейство, изоставено от бащата. Единствена следа от него е фамозната му колекция от нощни пеперуди – “свидетелство” за безбройните женски сърца, които е покорил.
Унизена от предателството на мъжа си, Виена се опитва да предотврати разпада на фамилията... С налудничавото си поведение иска да възцари морален ред и дисциплина сред децата си.
Тийнейджърът Тео върви по стъпките на баща си. Мечтае да стане писател на еротични романи, въпреки че се съмнява в собствената си мъжественост...
18-годишната му сестра Анди съзнателно отказва да говори – контактува единствено с брат си чрез своя айпад.
Дните на самотното момиче преминават в безкрайни обиколки на квартала. Ненадейно се появява Динко Кучето. Анди се влюбва в чаровния млад скитник. Кавалерът вижда в покорната госпожица изгодна сделка. Продава я на Цигански барон... И с ужас разбира, че обича до смърт момичето...
След драматични премеждия, сломената майка предприема отчаян ход...
Държава: България
Година: 2018
Продължителност: 99 минути