Филми

Monster Hunter: Филмът

Оригинално заглавие:
Monster Hunter
D
Режисьор: Пол Андерсън

В ролите: Мила Йовович, Тони Джаа, Мегън Гуд, Рон Пърлман, Диего Бонета, Джош Хелман, Клифърд Харис мл. Ти Ай, Яник Шюман

Сюжет: По едноименната видеоигра (след 2004 г.) на японската компания Capcom.

Когато лейтенант Артемис (Мила Йовович) и нейните предани войници са прехвърлени в един нов свят, те влизат в отчаяна битка за оцеляване срещу огромни врагове с невероятни способности. Артемис намира съюзник в лицето на тайнствен мъж, който е намерил начин да се противопостави на чудовищата.

Зад нашия свят има друг - свят на опасни и силни чудовища, които управляват своя домейн със свирепа жестокост. Внезапна пясъчна буря транспортира лейтенант Артемида и нейното подразделение (Клифърд Харис мл., Мегън Гуд, Диего Бонета) в този друг свят. Войниците са шокирани, защото откриват, че враждебната и непозната за тях среда е дом на огромни и страшни чудовища. Те са имунизирани срещу огнестрелните оръжия. В отчаяна битка за оцеляване отрядът се сблъсква с мистериозен Ловец, който успява да остане на крачка пред мощните същества, благодарение на на уникалните си умения.

Артемиза и Ловецът бавно изграждат доверие помежду си. Тя открива, че той е част от екипа ва Адмирала. Изправени пред огромната опасност, която заплашва да унищожи техния свят, смелите войни обединяват невероятните си способности и се обединяват за финалната битка.
Жанр: Фентъзи, екшън, приключенски
Държава: САЩ, Германия, Япония, Китай
Година: 2021
Продължителност: 103 минути