Филми

Круиз в джунглата 2D (дублирана версия)

Оригинално заглавие:
Jungle Cruise
C
Режисьор: Жауме Колет-Сера

В ролите: Дуейн Джонсън, Емили Блънт, Джеси Племънс, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Джак Уайтхол, Анди Найман, Вероника Фалкон

Сюжет: Круизът не винаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани... Малка лодка в увеселителен парк на Дисниленд, приемащ своите „пасажери“ още от далечната 1955 година, качва пътници на пътешествие по река в джунглата. Пътуването е изпълнено с опасни животни и влечуги, но има и нещо свръхестествено! Отправяме се на пътешествие с много изненади там, където природата пази своите тайни.

Смелата и решителна Лили Хоутън (Емили Блънт) тръгва по следите на древна легенда, която гласи, че в негостоприемните дебри на дивата амазонска джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила. Заедно със своя брат Макгрегър (Джак Уайтхол), тя се посвещава на идеята не само да открие мистичното дърво, но и да попречи то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата в истинско проклятие.

Тя се нуждае от специален транспорт през бурните води на Амазония и наема опитния капитан на кораб и екскурзовод Франк (Дуейн Джонсън). Той се превръща в техен верен спътник и водач, като наравно с тях се впуска в опасностите по пътя към целта.

Франк трябва да ги съпроводи бързо и безопасно, но всички се озовават в безпощадния капан на пустошта и преминават през множество спънки пред целта, вихрушка от емоции и обрати... Смъртоносни влечуги, необикновени създания, мрак и неприятели, както и безброй други препятствия ще ги следват неотлъчно до самия край. Какъв ли ще е той? Как две напълно противоположни личности ще превъзмогнат себе си в името на това, да спасят света? Ще успеят ли да се справят с непредвидимите трудности в амазонската джунгла и можеш ли да влезеш в пряка борба със силата на природата?
Жанр: Приключенски, комедия, екшън
Държава: САЩ
Година: 2021
Продължителност: 127 минути