Филми

Космически забивки: Нови легенди

Оригинално заглавие:
Space Jam: A New Legacy
B
Режисьор: Малкълм Д. Лий

В ролите: Дон Чийдъл, ЛеБрон Джеймс, Соникуа Мартин-Грийн, Мартин Клеба, Зоша Рокмор, Крис Дейвис, Никол Корнет, Питър Корнел

Сюжет: Продължение на "Космически забивки" от 1996 г., в което суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс се събира с Бъгс Бъни и другите анимационни звезди от "Шантавите рисунки". Шантавите рисунки се изправят срещу Страшилищата!

Шампионът от NBA и световна икона ЛеБрон Джеймс се отправя на епично приключение - трансформиращо пътешествие между два щури свята. В него ще видим колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си.

Когато ЛеБрон и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите шантави рисунки в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей. Шантавите рисунки ще се изправят срещу Хуните в двубой, който ще помогне на ЛеБрон да преоткрие връзката със сина си и ще покаже колко е важно да останеш верен на себе си.
Жанр: Анимация, приключенски, комедия
Държава: САЩ
Година: 2021
Продължителност: 115 минути