ТАЙНИЯТ СВЯТ НА ФИНИК

ТАЙНИЯТ СВЯТ НА ФИНИК

Майката и бащата на Кристин са актьори, които получават роля в най-популярния сериал. Цялото семейство се мести в нов град, а от студиото им дават къща, в която да живеят.
Това, което никой не знае, е, че тази къща си има свой пазител – Финик. Всъщност, всички домове си имат по едно невидимо същество, наречено фин. Финитe са пазители на семейството и домашния уют.
Но пазителят на дома на Кристин - Финик - не е като другите. Той не обича хората. И им погажда всякакви номера с цел да ги изгони. Докато един ден Кристин не успява по случайност да отскубне част от пухкавата му козина. И това променя всичко.
Защото, ако някой човек притежава козина от фин, той получава дарбата да вижда всички невидими фини. Така смелото момиче навлиза в тайния свят на Финик и неговите приятели.
Проблемите в общуването между Кристин и Финик трябва бързо да отстъпят на втори план, когато из целия град започват да се случват странни и опасни събития. Сега двамата имат избор – да продължат да си погаждат номера един на друг или да се обединят и заедно да открият кой стои зад надвисналата опасност.
Предстои им едно приключение на изключително бързи обороти, изпълнено с много обрати и смях.
Във филма Поли Генова си партнира с Явор Караиванов (в ролята на Финик) и младия актьор и инфлуенсър Крис Върбановски (в ролята на злодея).

Премиера: 20.01.2023

Жанр:

Времетраене: 89'

Купи билет за прожекция
Изберете типа билет
Въведете вашите данни

Очаквайте