ИЗМИСЛЕНИ ПРИЯТЕЛИ

ИЗМИСЛЕНИ ПРИЯТЕЛИ

Тази пролет ще настъпи с истинска магия, защото брилянтният Джон Кразински, познат с вродената си способност да улавя по несравним начин същността на всеки герой, който създава, ни е подготвил цяла банда от чудати Измислени приятели. Подготвяме се да изследваме свят, в който въображението не познава граници и възраст, а нестихващата сила на приятелството е по-вдъхновяваща от всякога!

Измислени приятели е комедиен фентъзи филм, който проследява умилителната история на Бий (Кейли Флеминг) – малко момиче, което се опитва да се справи с трудностите на своето ежедневие след тежко житейско изпитание. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, се случва нещо необикновено – тя започва да вижда всички въображаеми приятели, забравени от вече порасналите си деца. И какво прави с тази необичайна суперсила? Бий решава да се впусне в лудо приключение и да събере отново тези причудливи герои с техните създатели.

(ПРЕ)ОТКРИВАМЕ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ С ИЗМИСЛЕНИ ПРИЯТЕЛИОТ 17 МАЙ САМО В КИНАТА

Повярвайте, за да видите!

За да спасиш приятелите си, е необходимо развинтено въображение! След като покори света с отличните и смразяващо ефективни фантастични трилъри Нито звук и Нито звук 2, на 17 май изключително талантливият актьор, режисьор и сценарист Джон Кразински прави рязък жанров завой и ни запознава с неговите чудати Измислени приятели – оригинално, трогателно и вдъхновяващо киноизживяване, което ни напомня за нестихващата сила на приятелството и ни разкрива истината, че детето, което някога сме били, все още е вътре в нас с всичките си фантазии, надежди и мечти. Повярвайте, за да го видите!

Измислени приятели проследява умилителната история на Бий (Кейли Флеминг) – малко момиче, което се опитва да се справи с трудностите на своето ежедневие след тежко житейско изпитание. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, се случва нещо необикновено – тя започва да вижда всички въображаеми приятели, забравени от своите вече пораснали деца. И какво прави с тази необичайна суперсила? Бий решава да се впусне в лудо приключение отвъд границите на въображението, за да събере отново тези причудливи герои с техните създатели.
Ексклузивен трейлър на филма ни предлага нов вълнуващ поглед към изпълнения с много хумор и уникални герои необикновен свят на Измислени приятели, който Джон Кразински, верен на себе си, създава изцяло с мисълта за големия екран, където забавното и емоционално магическо приключение, на което Бий се отправя, може да бъде съпреживяно по неповторим начин от хора на всякакви възрасти.

Режисьор и сценарист на Измислени приятели е Джон Кразински (Нито звук, Нито звук 2, Офисът), който е и продуцент наравно с Алисън Сийгър, Андрю Форм и Райън Рейнолдс. В ролите са Кейли Флеминг, Райън Рейнолдс, Фиона Шоу, Емили Блънт, Фийби Уолър Бридж, Луис Госет младши, Джон Кразински, Мат Деймън, Стив Карел, Акуафина и др.

Истински Измислени приятели ни очакват от 17 май само в кината. Озвучен на български език.

Премиера: 17.05.2024

Жанр: Анимация

Времетраене: 104'

Купи билет за прожекция
Изберете типа билет
Въведете вашите данни

Очаквайте