БАЙ ИВАН 2

БАЙ ИВАН 2

Бай Иван и компания отново се забъркват в неприятности. Историята започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Всичко обаче е пълен провал, който завършва с объркана изненада, сърдита съпруга, развалена кола и Бай Иван и Спаска, които са безнадеждно изгубени в гората.

Оцеляването им е въпрос на време и няколко много комични ситуации. А за капак в гората се появява и легендарният Музикант от първа серия на филма. Напрежението расте. Докато компанията бяга и се спасява от разярена мечка, Спаска се изгубва и остава сама, а взаимно непонасящите се Бай Иван и Музикантът се спасяват сами. Тук влиза и основната история на филма. Главните ни герои без да искат се забъркват в кражбата на важна флашка на която има голямо количество биткойни. Те попадат в скривалището на хакера, който е откраднал флашката. А Спаска е отвлечена от него. Към историята се присъединяват злият хакер, заблуденият полицай (отново култов герой от първа серия), фалшивите извънземни, както и други изненадващи герои.

Поредицата от смешни и безумни ситуации не спира до самия край на филма. Ще спаси ли Бай Иван Спаска, какви поразии ще направи Музикантът, кой е хакерът-крадец…. И колко много ще се смеем този път в киносалоните… Ще разберете в “Бай Иван 2”.

Премиера: 01.01.1970

Жанр:

Времетраене: 95'

Купи билет за прожекция
Изберете типа билет
Въведете вашите данни

Очаквайте